Zelfonderzoek+%28ZKM%29

De ZKM is een begeleidingsmethode voor mensen die voor een ingrijpende verandering of beslissing in hun leven staan. U wilt persoonlijke belemmeringen doorbreken of een nieuwe richting in uw leven en loopbaan inslaan.

Het accent ligt tijdens het zelfonderzoek op het verhaal achter uw levensverhaal. Wat zijn uw drijfveren en wat weerhoudt u ervan uw doelen te bereiken? Tijdens de intensieve gesprekken met de coach van la Chance krijgt u inzicht in uw talenten, patronen en illusies. U ontdekt wat belangrijk is in uw leven en werken en krijgt handvatten aangereikt om dit vorm te geven in het werk en dagelijks leven.

Een unieke benadering tijdens de ZKM is dat ├║ de deskundige bent van uw verhaal ├ęn de coach van de methode; zij staat naast u. U weet als geen ander welke motieven en ervaringen voor u van belang zijn en welke gebeurtenissen en personen een grote rol spelen in uw leven. Ontdek de mogelijkheden van deze verrassende, wetenschappelijk gefundeerde manier van werken, waarbij u op een gelijkwaardige manier samenwerkt met uw coach.

‘Ik voelde me thuis bij Joke, maar ze hield me ook scherp. Ze is heel alert en praat je niet naar de mond, waardoor ik me bewust ben geworden van mijn valkuilen en drijfveren’

— Annemarijn